Uw bestelling wordt bezorgd door TNT Post of TNT pakketservice, als uw bestelling niet door de brievenbus past. Op een postbusadres levert TNT Post geen pakketten af die zwaarder zijn dan 12 kilo. Wij raden u daarom aan om bij een grote bestelling geen postbusadres te gebruiken maar een regulier adres.

Indien u uw bestelling, om welke reden dan ook, niet wenst af te nemen, heeft u het recht uw bestelling binnen acht werkdagen na aflevering te retourneren. Retourneer uw bestelling, goed verpakt, voldoende gefrankeerd en vergezeld van de originele factuur. Wij verzoeken u vriendelijk om de reden van retour op de achterzijde van de factuur te vermelden. Retourzendingen worden uitsluitend geaccepteerd indien de artikelen onbeschadigd zijn.

Retouradres:
’t Ezelsoor
Achter de Arnhemse Poortwal 21
3811 LX Amersfoort

Zodra wij uw retourzending verwerkt hebben ontvangt u een e-mail ter bevestiging. De betalingsverplichting voor het artikel vervalt of het betaalde bedrag wordt zo spoedig mogelijk teruggestort op uw rekening.

Wanneer u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice.